Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
Partly Cloudy

17°C

Athens

Partly Cloudy

Humidity: 55%

Wind: 8.05 km/h

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Έπειτα από 2 χρονιές πιλοτικής συνεργασίας, η AfterMarket Marine Parts αντιπροσωπεύει ενεργά τον μεγαλύτερο οίκο ανακατασκευών κινητήρων Jet Ski και Jet Boat, την αμερικάνικη SBT. Μέσα από τον πολυκάναλο δίαυλο ανταλλακτικών που έχει εγκαθιδρύσει η AfterMarket Marine Parts, οι κινητήρες και τα ανταλλακτικά jet ski θα βρουν τη θέση που τους αρμόζει στην ελληνική αγορά. Κινητήρες ανακατασκευής, ανταλλακτικά για να επισκευάσετε τον κινητήρα σας και το pump σας, αξεσουάρ οπτικής βελτίωσης του jet ski σας, εργαλεία και αξεσουάρ εργασίας, οτιδήποτε θα χρειαστείτε για να διατηρήσετε το jet ski σας σε άριστη κατάσταση ή να δώσετε εκ νέου πνοή στο ταλαιπωρημένο παλιό σκαρί που σαπίζει στην αποθήκη, όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα βρείτε στην AfterMarket Marine Parts! Μην αφήνετε την επένδυσή σας να ευτελίζεται και να χάνει την αξία της, μέρα με τη μέρα, όταν υπάρχει η AfterMarket Marine Parts!!!!

 

H AfterMarket Marine Parts διαθέτει για τον επαγγελματία, αλλά και για τον απαιτητικό ερασιτέχνη, εργαλεία και μετρητικά όργανα υψηλής τεχνολογίας. Η σειρά εργαλείων καλύπτει μεγάλο εύρος των αναγκών για μετρήσεις και επισκευές στους σύγχρονους κινητήρες. Μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά όργανα όπως πολύμετρα, tester, θερμόμετρα υπερύθρων και μετρητές στροφών, αλλά και διαγνωστικά συστήματα. Κυριότερο αυτών το SEVED PRO, το μοναδικό multibrand multiplatform διαγνωστικό σύστημα το οποίο υπόσχεται ευελιξία και ανεξαρτησία για τον επαγγελματία, προσφέροντας ένα μοναδικό πολυεργαλείο με συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα εφαρμογής. Επίσης διατίθεται το Diacom Marine, το πληρέστερο διαγνωστικό σύστημα εσωλεμβίων και έσω-εξωλέμβιων κινητήρων βενζίνης.
Τα διαγνωστικά συστήματα υποστηρίζονται δυναμικά από την AfterMarket Marine Parts. Το SEVED PRO αποτελεί αντικείμενο παρουσιάσεων και test event προκειμένου για την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας του από τους επαγγελματίες, ενώ και η συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία είναι ιδιαίτερα στενή με φανερά οφέλη όσον αφορά τις αναβαθμίσεις. Ακόμα, διατίθεται πλήρης σειρά από φίσες για το Diacom, οι οποίες είναι συμβατές και με το παλαιότερο σύστημα διάγνωσης Techmate, καθώς επίσης και νέες εκδόσεις και αναβαθμίσεις του διαγνωστικού με τις νεώτερες φίσες που καλύπτουν τα νέα μοντέλα κινητήρων που εμφανίζονται διαρκώς.
Το έμπειρο, σε θέματα διάγνωσης, τεχνικό τμήμα της AfterMarket Marine Parts μπορεί να παρέχει στους χρήστες των διαγνωστικών πλήρη και άμεση υποστήριξη για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εκμετάλλευσή τους.

Σε συνεργασία με την AXON ELEMAN, πρωτοπόρο Ελληνική εταιρία στο χώρο των λιπαντικών, η AfterMarket Marine Parts έχει την τιμή να παρουσιάσει την πρώτη 100% Ελληνική, 100% marine σειρά προϊόντων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα λανσάρεται πλήρης σειρά λαδιών για κάθε κινητήρα θαλάσσης, από μικρά δίχρονα εξωλέμβια μέχρι μεγάλα εξωλέμβια και έσω-έξω, βενζίνης και πετρελαίου. Κατασκευασμένα με τις καλύτερες καθαρές βάσεις λιπαντικών, με τα ανώτερα συνθετικά υλικά και τα κορυφαία πρόσθετα της παγκόσμιας αγοράς, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για χρήση θαλάσσης. Σε αντίθεση με τα ανακυκλωμένα λιπαντικά που κατακλύζουν την ελληνική αγορά, τα λιπαντικά της AfterMarket Marine Parts προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή προστασία στις σκληρές συνθήκες της θάλασσας. Προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις που προκύπτουν από τον ιδιότυπο συνδιασμό χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλού φορτίου που συναντώνται στη λειτουργία κινητήρων στη θάλασσα, προσφέρουν ασύγκριτη προστασία από τριβές και υγρασία, εξασφαλίζουν ελαχιστοποίηση καταλοίπων και συγκεντρώσεων άνθρακα και εμποδίζουν τις τριβές και τα κολήματα μεταξύ εμβολου/ελατηρίων και κυλίνδρου, εξασφαλίζοντας έτσι την μακροζωία του κινητήρα, την υψηλή απόδοση και την οικονομία καυσίμου.

Η πλήρης σειρά πιστοποιημένων λιπαντικών της AfterMarket Marine Parts περιλαμβάνει λάδι δίχρονων κινητήρων TC-W3 κατηγορίας Plus, τετράχρονων εξωλεμβίων 10/40 FC-W ημισυνθετικό, εσωλεμβίων και έσω-έξω 15/40 Diesel Extra, εσωλεμβίων και έσω-έξω βενζίνης 25/40 FC-W  καθώς και βαλβολίνες, 75/90 συνθετική προδιαγραφών Volvo Penta και η μοναδική Blue Formula για όλες τις εξωλέμβιες και τα πόδια MerCruiser. Επίσης σύντομα αναμένεται λάδι δίχρονων κινητήρων άμεσου ψεκασμού DFI/E-TEC.

 

H AfterMarket Marine Parts, πρωτοπόρος και ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική αγορά εναλλακτικού και ΟΕΜ ανταλλακτικού, διαθέτει μια πλήρη σειρά προϊόντων μοναδικής σχεδίασης και κατασκευής με την υπογραφή των μεγαλύτερων κατασκευαστών της παγκόσμιας αγοράς. Λόγω της δυναμικής της, του μεγέθους της, της θέσης της στην αγορά, η AfterMarket Marine Parts έχει κατορθώσει να προσελκύσει τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες στο χώρο του aftermarket και όχι μόνο ανταλλακτικού, προσφέροντας στην σημαντική πελατεία της τα καλύτερα δυνατά προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς στις πλέον συμφέρουσες τιμές. Η αντιπροσώπευση των ονομάτων της Federal Mogul (φλάντζες Fel-Pro Marine, αντλίες Carter, μπουζί και φίλτρα Champion, εσωτερικά μέρη κινητήρων Sealed Power & FP Diesel), της Teleflex Marine (πλήρης σειρά ανταλλακτικά Sierra Marine), της CEF Marine (ιμπέλλερ, φυσούνες, λάστιχα εξατμίσεων και ψυκτικού υγρού), της Arrowhead (ΟΕΜ και replacement alternator και μοτέρ τριμ), της Orbitrade Marine (Ανταλλακτικά Σουηδίας για Volvo-Penta), της Performance Metals (ανώδια αλουμινίου κορυφαίας ποιότητας και αμερικάνικης κατασκευής), Wiseco (Performance έμβολα υψηλής απόδοσης), της GLM Marine (ανταλλακτικά κινητήρων και ποδιών), της SOLAS (προπέλες υψηλής ποιότητας), της Crusader Engines (κινητήρες βενζίνης για ταχύπλοα και μικρά cruiser) αλλά και άλλων εταιριών εδραιώνουν καθημερινά την φήμη της AfterMarket Marine Parts ως τον ηγέτη των ανταλλακτικών. Και δεν είναι απλά φήμη, είναι η πραγματικότητα. Γιατί η AfterMarket Marine Parts διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα καλύτερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς εναλλακτικού ανταλλακτικού.

Contact Information

20, Argirokastrou str.
Ag.I.Rentis
18233

210 5448840

Get Social

Search