Η Eταιρία

Η AfterMarket Marine Parts δημιουργήθηκε με στόχο να γίνει γρήγορα η ηγετική εταιρία στον τομέα των ανταλλακτικών, επανεισάγοντας με σεβασμό, αγώνα και υπευθυνότητα το εναλλακτικό ανταλλακτικό στην αγορά. Μέσα από την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια εδραιώθηκε στην συνείδηση των επαγγελματιών αλλά και των απαιτητικών ιδιωτών ως η νούμερο ένα λύση για την κάλυψη κάθε ανάγκης ανταλλακτικού. Διαθέτει πλέον φυσικά καταστήματα σε Πειραιά, Βόλο, Ιτέα και Κεφαλλονιά, τα οποία μπορεί να επισκεφθεί ο καθένας που αναζητά σιγουριά στην επιλογή του. Έχει δυναμική παρουσία και στην παγκόσμια αγορά, αποτελώντας την κορυφαία εταιρία για ανταλλακτικά Volvo Penta στην Ευρώπη και μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως. Ανταλλακτικά aftermarket και γνήσια για όλες τις μάρκες, κινητήρες, αξεσουάρ, custom κατασκευές, ανακατασκευές, ότι και αν χρειάζεστε, θα το βρείτε στην AfterMarket Marine Parts.

Η AfterMarket Marine Parts εδραιώθηκε στην αγορά μέσα στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, έχοντας αποδείξει την δυναμική της και παραμένει πιστή στην βασική αρχή της η οποία είναι η βέλτιστη ικανοποίηση του πελάτη. Παρέχει τα καλύτερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς μέσω των συνεργασιών της με τους σημαντικότερους οίκους και όλους τους μεγάλους κατασκευαστές κινητήρων, μέσα από μια μοναδική εμπειρία ταχύτατης εξυπηρέτησης και υποστήριξης από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της. Διαθέτει επίπεδο τεχνογνωσίας μοναδικό, καθώς εκμεταλλεύεται την τεχνολογία στο έπακρο και διαθέτει το μοναδικό δοκιμαστήριο μηχανών θαλάσσης στην Ελλάδα. Το δοκιμαστήριο αυτό, το οποίο αποτελεί μέρος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, χρησιμοποιείται επίσης για δοκιμές και αξιολογήσεις ανταλλακτικών και κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων και των κατασκευών και ανακατασκευών που πραγματοποιεί η εταιρία.

H AfterMarket Marine Parts, πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και με σεβασμό στις ανάγκες του επαγγελματία, αλλά και του ιδιώτη, προσφέρει κορυφαία προϊόντα, μοναδικές υπηρεσίες και λύσεις υψηλής ποιότητας και το σημαντικότερο… στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ζήστε το πλεονέκτημα με την AfterMarket Marine Parts, τον ηγέτη των ανταλλακτικών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο