Τεχνικό Τμήμα – Υποστήριξη

Η AfterMarket Marine Parts είναι η πρωτοπόρα και ηγέτιδα εταιρία στο κομμάτι της υποστήριξης. Είτε πρόκειται για εξειδικευμένες τεχνικές λεπτομέρειες πάνω στα ανταλλακτικά που αγοράσατε και στον κινητήρα σας, είτε πρόκειται για απλές διευκρινήσεις και πληροφορίες, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.
Η υποστήριξη δεν περιορίζεται μόνο σε πληροφορίες. Παρέχεται η δυνατότητα παροχής λύσεων και συμβουλών σε τεχνικά ζητήματα σε πελάτες και συνεργάτες. Η επιλογή προπέλας ή κατάλληλου κινητήρα για το σκάφος σας, η τοποθέτηση εξειδικευμένου εξαρτήματος, τεχνικές πληροφορίες για τον κινητήρα και την επισκευή του, αυτά είναι ζητήματα καθημερινά για την AfterMarket Marine Parts.
Επίσης παρέχονται διαγνωστικά συστήματα τα οποία υποστηρίζει η AfterMarket Marine Parts μέσα από την πολυετή εμπειρία της στο αντικείμενο, συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματική αξιοποίηση τους για την αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων.
Το τεχνικό τμήμα, αποτελώντας μέρος της διαδικασίας έρευνας και ανάπτυξης, έχει υπό την επίβλεψή του τα προϊόντα που πωλούνται από την εταιρία, είτε πρόκειται για έτοιμα εξαρτήματα, είτε για ειδικές κατασκευές και ανακατασκευές, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα τους και την τεχνική τους αρτιότητα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο